Ilmainen toimitus vähintään 50e tilauksille! (ei koske kotiin kuljetusta)Ajankohtaista

22.9.2019

Syksyn ihanin Mekko-ilta ūüß°

- Syksyn odotettu Mekko-ilta Brunnsdalissa keskiviikkona 2.10.2019 -

Tule tutustumaan ja sovittelemaan syksyn ihanampia mekkoja! Olemme paikalla klo 16.00 - 20.00. Tarjolla Mekkoateljeen puolesta kuohuvaa ja pient√§ purtavaa sek√§ Sisustus Patinan puolesta kahvia ja teet√§. Rento after work ilta huipentuu klo 18.00 valloittavaan musiikkiin ja keskusteluun teemalla "Pukeudu sellaiseksi kuin olet".ūüíÉ

Tervetuloa kahville, keskustelemaan, sovittamaan mekkoja ja nauttimaan yhteisestä illasta! Kutsu ihmeessä ystäväsikin mukaan!

Mekkoateljee Finland Oy:n mekot ja takit on suunniteltu Suomessa ja niit√§ valmistetaan pieni√§ sarjoja l√§hituotantona Virossa ateljeeompelimoissa. Arvojamme ovat kauneus, naisellisuus, eettisyys, laadukkuus, kest√§vyys ja ajattomuus. Mekot eiv√§t ole kertak√§ytt√∂tavaraa, vaan kest√§v√§t aikaa niin tyylillisesti kuin laadullisestikin ja nautit niist√§ pitk√§√§n. Ne istuvat kauniisti p√§√§lle ja ne imartelevat naisen muotoja ūüß°

ja

People Tree on eettisen ja kestävän muodin pioneeriyritys. Sen omistautumisen Reilun kaupan periaatteisiin näkyy; reiluina palkkoina, hyvinä työolosuhteina, läpinäkyvyytenä, ympäristöystävällisyytenä sekä sukupuolisena tasa-arvona, ja People Tree toimiikin näin esimerkkinä alallaan. Tuotteemme ovat valmistettu alusta loppuun korkeimmilla eettisillä ja ympäristövastuullisilla standardeilla. Mallistomme materiaaleina toimivat luomupuuvilla, luomupellava, puukuitupohjainen Tencel Lyocell, sekä vastuullisesti tuotettu villa, ja valmistusmenetelminä perinteikkäät käsityötaidot, kuten käsinkudonta, -neulonta, -kirjonta ja -painanta. Inspiraationsa luonnosta saaneet leikkisät, yksilölliset kuvioinnit sekä nykyaikainen, monikäyttöinen design yhdistyvät tyylikkäässä, innovatiivisessa ja edullisessa muodissa, joka samalla kunnioittaa ihmisiä ja ympäristöä.

Nyt meillä Sisustus Patinassa näitä ihania People Treen mekkoja ja muita vaatteita saatavilla pieni, mutta syksyn mittaan kasvava valikoima. Illassa myös fair.fi:tä paljon People Treen mallistoa. Pidetään ihana syksyä piristävä ilta ja kahvitellaan yhdessä! Tervetuloa! Ota ihmeessä ystäväsikin mukaan tai tule yksin!


Tutustu valikoimaan ja tilaa uutiskirje: https://sisustuspatina.fi
Seuraa: Instagram: @sisustuspatina
Facebook: https://facebook.com/sisustuspatina

Lue lisää: www.FAIR.FI
Facebook: www.facebook.com/fair.finland

Tutustu Mekkoateljeen mallistoon:
https://www.mekkoateljee.com/
Instagram: @mekkoateljeefinland
Facebook: https://www.facebook.com/mekkoateljee/

 

19.9.19 sekä kahvila Marttojen järjestämänä. Kylältä ilmainen bussikuljetus paikan päälle Kauklahtiseuran järjestämänä (ks. lisätiedot ja ohjelma kauklahtiseuran facebook sivuilta). Meiltä tulossa muun muassa kalkkimaaleja ja vahoja sekä siveltimiä yms. maaleihin liittyvää ja lisäksi ihania kashmirhuiveja ja pantoja sekä koruja. Nähdäänkö Finnsissä? Tule ihmeessä kurkkaamaan meitä ja viettämään kanssamme mukavaa Kauklahtipäivää! 

26.7.19 Uutuuksia kaupassa! Krakeerausmaali ja muita tuotteita kalkkimaaleihin liittyen sekä tietysti People Treen ekologiset ja eettiset vaatteet! Pysy kuulolla, tosi kivoja vaatteita tulossa lisää syksyn mittaan! Seuraa myös facebook tai instatilejä, sekä liity uutiskirjeen tilaajaksi (täytä tiedot alla), jolloin saat tuoreimmat uutiset heti itsellesi.

10.03. Nyt mahdollisuus noutaa tuotteet Lahjaliike Carlinasta Kivenlahdesta joka keskiviikko klo 10-18. Voit ostaa tuotteet verkkokaupasta ja valita toimitustavaksi nouto Carlinasta tai laittaa meille sähköpostia, jolloin toimitamme tuotteet Carlinaan. Carlinassa myös pieni valikoima maaleja ja vahoja, joita voi ostaa sieltä Minnalta. Osoite Merivirta 9 B, 02320 Espoo.