Uutiset


1.3.21

#WomenOfFairTrade

              

Haluamme kampanjalla tehdä näkyväksi naisia, jotka reilun kaupan avulla työskentelevät paremman maailman ja hyvinvoinnin puolesta ja tekevät liiketoimintaa toisin! Myös sinä, joka hankit reilun kaupan periaatteiden mukaisesti valmistettuja vaatteita, olet jo valinnallasi vaikuttanut ja  "WomenOfFairTrade"! Reilun kaupan ydintä on naisten aseman parantaminen ja sitä kautta koko yhteisöjen sekä luonnon hyvinvointi maailman laajuisesti.

Olemme iloisia, jos postaat itsestäsi kuvan People Treen vaatteissa Instagramissa tai Facebookissa ja juhlistat kanssamme reilua kauppaa ja erityisesti naisten oikeutta tasa-arvoiseen asemaan! Lisää postaukseen hästäg #WomenOfFairTrade ja tägää myös meidät @sisustuspatina mukaan, niin huomaamme repostata kuvasi!

Kiitos!

Ja hyvää tasa-arvon ja Minna Canthin päivää 19.3.21 sinulle upea nainen!

 

25.3.20

Tänä haasteellisena aikana haluamme, että pystyisit tilaamaan meiltä ilman, että joudut lähteä hakemaan pakettiasi postista. Erityisesti vaatteet pystymme lähettämään suoraan postilaatikkoosi, koska paketit ovat yleensä riittävän pieniä. Yleensä kotiinkuljetus normaalikokoisille paketeille (muille kuin vaatteille) on yht.16.90e. Pakettiautomaatti on myös hyvä vaihtoehto, jolloin postissa ei tarvitse viipyä kauan, eikä kontaktia henkilökuntaan tule. Kiitos tuestasi ja pidetään yhdessä huolta toisistamme! ❤️

 

14.3.20

Käy katsomassa blogistani (pääset sinne nettisivujen alalaidasta) mielipiteitä uudesta dokumentti sarjasta, joka esitetään YLE areenassa ti 3.3.20 lähtien. Aiheena: Verta, hikeä ja T-paitoja. Nämä kannattaa todellakin katsoa! Ohessa linkki esittelyyn.

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2020/02/03/verta-hikea-ja-t-paitoja-nayttaa-mita-paljastuu-halvan-vaatteen-nurjalta   

- Viivi

24.1.2020

Laita tästä päivät kalenteriin ja tule tekemään löytöjä 3:na seuraavana lauantaina ja kuuntelemaan näiden upeiden naisten kokemuksia Intian matkalta! 

🧡 Odotettu Mekkojuhla Brunnsdalissa lauantaina 8.2.2020 klo 17-🧡

Mekkojuhla on paras mahdollinen inspiraation lähde kevään matkojen tai juhlien valmisteluun. Rento ilta huipentuu kuplivaan, valloittavaan musiikkiin ja terveisiin Aasiasta - artesaanien taidonnäytteistä ekologisten ja laadukkaiden materiaalien parissa.

Tule lempimekossasi tai nappaa sellainen rekeistämme. Voit käydä sovittelemassa mekkoja ja asuja kolmena lauantaina ennen juhlaa:

la 25.1. klo 11-15 Eden Salonki (Klippinkitie 5, Espoo)
la 1.2. klo 11-15 Eden Salonki ja
la 8.2. klo 11-17 Brunnsdal yläkerta (Kauppamäki 10, Espoo)

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Toivottavasti nähdään! 

Mukana mekkojuhlassa Sisustus Patina, Fair.fi, Mekkoateljee ja Eden Salonki.

 

11.12.2019

Kauklahden kylällä tapahtuu taas! Käsityö ja taide on muuttanut K-supermarket Lasihyttiin (osoite Lasihytti 2) ja vienyt sinne joulun mukanaan ihanilla tuotteilla ja yrittäjien energialla! Poikkea siis katsomaan joulun alla to - su klo 15.00 - 20.00 aina 22.12 asti! Sisustus Patina paikalla seuraavan kerran to 12.12 (n. klo 13 - 18) ja to 19.12 (n. klo 14 - 17) vaihtelevalla valikoimalla. Löydät varmasti itsellesi tai lahjaksi jotain kivaa ja mieltä ilahduttavaa! Tervetuloa! 

Psst. Uudet Muumi Marjamekot ovat saapuneet! Tule kokeilemaan miten ylellisen pehmeää luomupuuvilla voi olla! Nähdään kaupalla!

Jos olet kauempaa, ei hätää, verkkokauppa palvelee sinua kellon ympäri ja lähetämme pakettisi sinulle heti, kun vain ehdimme! Ja kuvasta jo voit melkein tuntea, että tämä Muumi Marjamekko on todella ylellisen pehmeä! 

 

22.9.2019

Syksyn ihanin Mekko-ilta 🧡

- Syksyn odotettu Mekko-ilta Brunnsdalissa keskiviikkona 2.10.2019 -

Tule tutustumaan ja sovittelemaan syksyn ihanampia mekkoja! Olemme paikalla klo 16.00 - 20.00. Tarjolla Mekkoateljeen puolesta kuohuvaa ja pientä purtavaa sekä Sisustus Patinan puolesta kahvia ja teetä. Rento after work ilta huipentuu klo 18.00 valloittavaan musiikkiin ja keskusteluun teemalla "Pukeudu sellaiseksi kuin olet".💃

Tervetuloa kahville, keskustelemaan, sovittamaan mekkoja ja nauttimaan yhteisestä illasta! Kutsu ihmeessä ystäväsikin mukaan!

Mekkoateljee Finland Oy:n mekot ja takit on suunniteltu Suomessa ja niitä valmistetaan pieniä sarjoja lähituotantona Virossa ateljeeompelimoissa. Arvojamme ovat kauneus, naisellisuus, eettisyys, laadukkuus, kestävyys ja ajattomuus. Mekot eivät ole kertakäyttötavaraa, vaan kestävät aikaa niin tyylillisesti kuin laadullisestikin ja nautit niistä pitkään. Ne istuvat kauniisti päälle ja ne imartelevat naisen muotoja 🧡

ja

People Tree on eettisen ja kestävän muodin pioneeriyritys. Sen omistautumisen Reilun kaupan periaatteisiin näkyy; reiluina palkkoina, hyvinä työolosuhteina, läpinäkyvyytenä, ympäristöystävällisyytenä sekä sukupuolisena tasa-arvona, ja People Tree toimiikin näin esimerkkinä alallaan. Tuotteemme ovat valmistettu alusta loppuun korkeimmilla eettisillä ja ympäristövastuullisilla standardeilla. Mallistomme materiaaleina toimivat luomupuuvilla, luomupellava, puukuitupohjainen Tencel Lyocell, sekä vastuullisesti tuotettu villa, ja valmistusmenetelminä perinteikkäät käsityötaidot, kuten käsinkudonta, -neulonta, -kirjonta ja -painanta. Inspiraationsa luonnosta saaneet leikkisät, yksilölliset kuvioinnit sekä nykyaikainen, monikäyttöinen design yhdistyvät tyylikkäässä, innovatiivisessa ja edullisessa muodissa, joka samalla kunnioittaa ihmisiä ja ympäristöä.

Nyt meillä Sisustus Patinassa näitä ihania People Treen mekkoja ja muita vaatteita saatavilla pieni, mutta syksyn mittaan kasvava valikoima. Illassa myös fair.fi:tä paljon People Treen mallistoa. Pidetään ihana syksyä piristävä ilta ja kahvitellaan yhdessä! Tervetuloa! Ota ihmeessä ystäväsikin mukaan tai tule yksin!


Tutustu valikoimaan ja tilaa uutiskirje: https://sisustuspatina.fi
Seuraa: Instagram: @sisustuspatina
Facebook: https://facebook.com/sisustuspatina

Lue lisää: www.FAIR.FI
Facebook: www.facebook.com/fair.finland

Tutustu Mekkoateljeen mallistoon:
https://www.mekkoateljee.com/
Instagram: @mekkoateljeefinland
Facebook: https://www.facebook.com/mekkoateljee/

 

10.03. Nyt mahdollisuus noutaa tuotteet Lahjaliike Carlinasta Kivenlahdesta joka keskiviikko klo 10-18. Voit ostaa tuotteet verkkokaupasta ja valita toimitustavaksi nouto Carlinasta tai laittaa meille sähköpostia, jolloin toimitamme tuotteet Carlinaan. Osoite Merivirta 9 B, 02320 Espoo.