Meistä


Tervetuloa verkkokauppaani!

Tuskailetko vaatepulmien kanssa? Ehkä et löydä sopivaa kokoa, tyyliä, hihat on liian lyhyet tai lahkeet pitkät yms. Olet myös ehkä etsinyt oman tyylistä vastuullista brändiä, joka tekisi laadukkaita, tyylikkäitä, rentoja ja sellaisia vaatteita, joissa olisi joku juju ja joissa olisi mukava olla!

People Tree on etsimäsi brändi! Innostuin heidän vaatteistaan, koska ne ovat rentoja ja löytyy perusvaatetta sekä juhlavaatetta. Kuitenkin tyyli on konstailematon ja trendikäs. 

Itse yrittäjänä koen tärkeäksi myös toteuttaa hyvää näiden vaatteiden kautta, sillä valitsemalla näitä vaatteita, tulet samalla tukeneeksi naisia, jotka tulevat heikoimmista asemista, kuin monet muut. Ja samalla, kun reilun kaupan tuella naiset saavat työstään reilua palkkaa ja hyvät työolot, he voivat laittaa lapsensa tehtaan sijaan kouluun ja koko kylän tulevaisuus näyttää valoisammalta! Eikö reilu palkka ja hyvät työolot kuuluisikin kaikille?

People Tree on todellinen reilun kaupan ja luomumuodin edelläkävijä maailmalla! Se on ensimmäinen vaatetusalan muoti yritys, joka on saanut Word Fair Trade Organisation hyväksynnän. Tämä sertifikaatti takaa tuotteiden valmistuksen eettisyyden ja vastuullisuuden sekä koko yrityksen tuotantoketjun vastuullisuuden aina luomupuuvillan viljelystä lopputuotteeseen asti. Kaiken yrityksen toiminnan on oltava reilun kaupan periaatteiden mukaista ja People Treellä reilu kauppa on ollut alusta saakka, jo lähes 30 vuotta, yrityksen ydintä.

Näissä vaatteissa sykli on hitaampaa kuin pikamuodissa, sillä useat vaatteet valmistetaan perinteisillä käsityömenetelmillä, eikä suuria eriä valmisteta kerralla. Eli jos löydät sopivan asun, ei kannata epäröidä, sillä huomenna sitä ei ehkä enää saa!

Ja mikä parasta nämä vaatteet tuntuvat hyvältä päällä. Et kanna ylläsi myrkkyjä vaan pehmeää luomupuuvillaa tai silkkisen tuntuista tenceliä tai vilpoista pellavaa. Jos haluat lisätietoa koosta tai etsit jotain tiettyä, älä epäröi ottaa yhteyttä, autan mielelläni! Jos käy niin, että koko ei sopinutkaan, voit vaihtaa tai palauttaa vaatteen ilmaiseksiLaita vain sähköpostia tulemaan! Tästä voit katsoa ihania, yksilöllisiä People Treen mekkoja!

 

Fashion can be good for people and the planet.

 

Ja sitten maaleista.. tarkemmin kalkkimaaleista!

Olen aina rakastanut käsillä tekemistä ja tämä on toinen intohimoni reilun kaupan vaatteiden ohella. Vintage Paintin kalkkimaaleilla saat upean vanhan tyylisiä ja rustiikkisia huonekaluja. Tai voit maalata niillä myös seiniä, jolloin seinästä tulee upean mattapintainen.

Kalkkimaalin jäljen ei kuulukaan olla täydellinen vaan ihana rosoisuus ja patinointi saa näkyä. Tutustu myös krakleerausmaaliimme, jolla saat vanhan tyylistä halkeilevaa pintaa. Siveltimilläkin on väliä, joten niihin kannattaa panostaa. Hyvä laadukas sivellin maksaa itsensä takaisin. Vahaaminen tai lakkaaminen on tärkeää, jotta kalkkimaalattu pinta pysyy puhtaana. Vahaa voi käyttää myös patinointiin.

Yrityksen nimeksi muotoutui alkutaipaleella Sisustus Patina, sillä patina viittaa kauniisti vanhenevaan tuotteeseen. Jeanne d’Arc Living Vintage Paint-kalkkimaaleilla saa juuri oikeanlaista patinaa. Tuoksuille herkistyneenä nämä Vintage Paint -maalit sopivat oivallisesti minulle, koska ne ovat lähes hajuttomia, vesiohenteisia (tärpättiä et tarvitse, vaan voit puhdistaa siveltimet vedellä) ja valmistukseen käytetään vain luonnollisia ainesosia. Nyt maalit ovat saaneet myös EU:n ekomerkin (2019), joka on tae maalien ympäristöystävällisyydestä ja turvallisuudesta!

Kalkkimaalit sopivat myös monentyyppiselle pinnalle kuten puulle, metallille, nahalle ja jopa kankaiden värjäykseen (Katso ohjevideot etusivulta). Saat sen ihanan rustiikkisen ja patinoidun pinnan hiomalla hieman maalauksen jälkeen huonekalun kulmista tai vahaamalla erivärisellä vahalla. 

Aina on hyvä hetki maalata huonekalut tai seinät uuteen sävyyn! Ja kun olet maalannut sen yhden pikku jakkaran, innostut kuten monet muutkin, ettet malta jättää sitä siihen, vaan seuraavana on piironki, tuolit, pöydät, kaapit, seinät, matot, kankaat..

Tee oikea valinta - myös kun maalaat. It’s all about passion!

 

Lue lisää People Treen ja Vintage Paintin toiminnasta linkeistä tekstissä. 

Otan mielelläni vastaan palautettasi ja pyrin kehittämään kauppaa niiden perusteella, jotta siitä tulisi myös sinun lempikauppasi! Monet tuotteet ovat jo löytäneet kauppaan asiakkaiden toiveiden perusteella! Kuuntelen myös sinun toiveitasi, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.

Tervetuloa siis verkkokauppaan! Löydät täältä varmasti lempimekkoja ja -vaatteita juhlaan tai rennompaan menoon sekä kalkkimaaleja tai muita tuotteita! Tilaa tästä tai klikkaa linkkejä tekstissä: https://sisustuspatina.fi/

Ystävällisin terveisin

Viivi Botta, Yrittäjä

Sisustus Patina

Ps. Tilaa uutiskirje, niin saat aina ajankohtaiset uutiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi! Täytä tiedot alle, kiitos!

 

Voit soittaa minulle numeroon: 050 565 1300, Viivi Botta

Ma-Pe klo 9.00 - 16.00

Tai voit lähettää sähköpostia: info@sisustuspatina.fi

Seuraa Sisustus Patinaa instagramissa ja/tai facebookissa.