Meistä


Tervetuloa Sisustus Patinan verkkokauppaan!

Mikä sinulle on tärkeintä valitessasi vaatteita itsellesi tai lahjaksi? On upeaa, että olet tullut tälle sivulle, jos kaipaat laadukkaita, tyylikkäitä, konstailettomia ja trendikkäitä vaatteita pienellä ripauksella vintage henkistä romantiikkaa, mutta mikä tärkeitä näillä vaatteilla on myös tarina. Olet ehkä huomannut jo, että voit vaikuttaa valinnoillasi uskomattoman paljon.

People Treen vaatteet ovat upeita ja monenlaiseen tyyliin sopivia! Innostut varmasti heidän vaatteistaan, koska niiden takaa löytyy myös vaatteiden tekijät ja uskomattomat tarinat, siitä miten reilun kaupan avulla noustaan köyhyydestä ja toivoittomuudesta parempaan elämään.

Itse yrittäjänä rakastan sitä, että työlläni on jokin syvempi merkitys. Valitsemalla näitä vaatteita, tulet samalla tukeneeksi naisia, jotka tulevat heikoimmista asemista, kuin monet muut. Ja samalla, kun reilun kaupan tuella naiset saavat työstään reilua palkkaa ja hyvät työolot, he voivat laittaa lapsensa tehtaan sijaan kouluun ja koko kylän tulevaisuus näyttää valoisammalta. Tämä on mielestäni näiden vaatteiden se tärkein juttu.

People Tree on todellinen reilun kaupan ja luomumuodin edelläkävijä maailmalla! Se on ensimmäinen vaatetusalan muoti yritys, joka on saanut Word Fair Trade Organisation (WFTO) hyväksynnän. Tämä sertifikaatti takaa tuotteiden valmistuksen eettisyyden ja vastuullisuuden sekä koko yrityksen tuotantoketjun vastuullisuuden aina luomupuuvillan viljelystä lopputuotteeseen asti. Kaiken yrityksen toiminnan on oltava reilun kaupan periaatteiden mukaista ja People Treellä reilu kauppa on ollut alusta saakka yrityksen ydintä, jo lähes 30 vuotta.

Näissä vaatteissa sykli on hitaampaa kuin pikamuodissa, sillä useat vaatteet valmistetaan perinteisillä käsityömenetelmillä, eikä suuria eriä valmisteta kerralla. Eli jos löydät sopivan asun, ei kannata epäröidä, sillä huomenna sitä ei ehkä enää saa!

Ja mikä parasta nämä vaatteet tuntuvat hyvältä päällä. Et kanna ylläsi myrkkyjä vaan pehmeää luomupuuvillaa tai silkkisen tuntuista tenceliä tai vilpoista pellavaa. Jos haluat lisätietoa koosta tai etsit jotain tiettyä, älä epäröi ottaa yhteyttä, autan mielelläni! Jos käy niin, että koko ei sopinutkaan, voit vaihtaa tai palauttaa vaatteen ilmaiseksiLaita vain sähköpostia tulemaan! Tästä voit katsoa ihania, yksilöllisiä People Treen mekkoja!

 

Fashion can be good for people and the planet.

 

Ja sitten maaleista.. tarkemmin kalkkimaaleista!

Jos rakastat käsillä tekemistä, nämä maalit ovat sinulle. Voit käyttää näiden kanssa luovuuttasi rajattomasti. Vintage Paintin kalkkimaaleilla saat upean vanhan tyylistä ja rustiikkista pintaa esimerkiksi huonekaluihin. Tai voit maalata niillä myös seiniä, jolloin seinästä tulee upean mattapintainen.

Kalkkimaalin jäljen ei kuulukaan olla täydellinen vaan ihana rosoisuus ja patinointi saa näkyä. Siveltimilläkin on väliä, joten niihin kannattaa panostaa. Hyvä laadukas sivellin maksaa itsensä takaisin. Vahaaminen tai lakkaaminen on tärkeää, jotta kalkkimaalatun pinnan pystyy pitämään puhtaana. Vahaa voi käyttää myös patinointiin.

Yrityksen nimeksi muotoutui alkutaipaleella Sisustus Patina, sillä patina viittaa kauniisti vanhenevaan tuotteeseen. Vintage Paint kalkkimaaleilla saat juuri oikeanlaista patinaa. Jos olet herkkä tuoksuille, nämä Vintage Paint kalkkimaalit todennäköisesti sopivat sinulle, koska ne ovat lähes hajuttomia ja vesiohenteisia (tärpättiä et tarvitse, vaan voit puhdistaa siveltimet vedellä).  Valmistukseen käytetään vain luonnollisia ainesosia, joten ne ovat turvallisia myös lastenhuonekalujen ja -huoneen maalauksessa. Nämä maalit ovat saaneet myös EU:n ekomerkin (2019), joka on tae maalien ympäristöystävällisyydestä ja turvallisuudesta.

Kalkkimaalit sopivat monentyyppiselle pinnalle kuten puulle, metallille, nahalle ja jopa kankaiden värjäykseen (Katso ohjevideot etusivulta). Saat sen ihanan rustiikkisen ja patinoidun pinnan hiomalla hieman maalauksen jälkeen huonekalun kulmista tai vahaamalla erivärisellä vahalla. 

Aina on hyvä hetki maalata huonekalut tai seinät uuteen sävyyn! Ja kun olet maalannut sen yhden pikku jakkaran, innostut kuten monet muutkin, ettet malta jättää sitä siihen, vaan seuraavana on piironki, tuolit, pöydät, kaapit, seinät, matot, kankaat..

Tee oikea valinta - myös kun maalaat. It’s all about passion!

 

Lue lisää People Treen ja Vintage Paintin toiminnasta linkeistä tekstissä. 

Otan mielelläni vastaan palautettasi ja pyrin kehittämään kauppaa niiden perusteella, jotta siitä tulisi myös sinun lempikauppasi! Monet tuotteet ovat jo löytäneet kauppaan asiakkaiden toiveiden perusteella! Kuuntelen myös sinun toiveitasi, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.

Tervetuloa siis verkkokauppaan! Löydät täältä varmasti lempimekkoja ja -vaatteita juhlaan tai rennompaan menoon sekä kalkkimaaleja tai muita tuotteita! Tilaa tästä tai klikkaa linkkejä tekstissä: https://sisustuspatina.fi/

Ystävällisin terveisin

Viivi Botta, Yrittäjä

Sisustus Patina

Ps. Tilaa uutiskirje, niin saat aina ajankohtaiset uutiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi! Täytä tiedot verkkosivun alalaidasta tai pop up ikkunasta, kiitos!

Lähetä minulle sähköpostia, jos sinulla on kysyttävää: info@sisustuspatina.fi

Tai voit soittaa minulle numeroon: 050 565 1300, Viivi Botta

Ma-Pe klo 9.00 - 16.00

Ja tule ihmeessä seuraamaan Sisustus Patinaa instagramissa ja/tai facebookissa.