Store of Hope

Arvoistamme

Meille Store of Hope -yrityksessä visio reilusta maailmasta on sydämen asia. Kaikki tuotteemme ovat valmistettu reilun käytännön periaattein kehittyvissä maissa. Unelmamme on tuoda positiivista vaikutusta meidän bisnesmallillamme, joka antaa mielekästä työtä, maksaa reilua palkkaa, tarjoaa hyvät työolosuhteet ja tarjoaa paikallisille ihmisille tapoja kasvaa ja oppia taitoja, jotka auttavat heitä elättämään itsensä ja perheensä.

Tehtaamme sijaitsee Kathmandussa, Nepalissa. Me uskomme kestävään muotiin, niinpä varmistamme, että jokaisessa vaiheessa yrityksemme toiminnassa, materiaaleista yksittäisten työntekijöiden kanssa tehtävään yhteistyöhön, toteutuu meidän eettiset standardit.

Kashmirhuivit

Pehmeyttä? Kyllä, kiitos!

Tiesitkö, että Kashmir on yksi lämpimimmistä luonnonkuiduista? Kashmirvuohet elävät kylmillä vuoristoalueilla ja kasvattavat paksun alusvillan, joka on yksi pehmeimmistä materiaaleista maailmassa. Tämän takia Store of Hopen Kashmirhuivit tuntuvat niin unelman pehmeiltä!

Kashmirvilla saadaan siis kashmirvuohista jotka laiduntavat Keski-Aasia vuorilla. Eläimiä kohtelevat rakastavasti maailman viisaimmat hoitajat. Kylmän talven aikana vuohet kasvattavat paksun alusvillan, joka kevään tullen harjataan talteen. Kashmirvilla on pehmeää, kevyttä, hengittävää eikä se kutita. Kashmirvilla toimii parhaiten sekoitettuna toiseen kuituun ja siksi huiveissa on mukana lampaanvillaa. Se takaa tuotteen kestävyyden. 

Kun villa on kehrätty langaksi, se kudotaan huiveiksi.  Store of Hopen huivit on valmistanut nepalilainen yritys, joka arvostaa eettisiä toimintatapoja. Yritys pitää huolta työntekijöidensä hyvinvoinnista maksamalle heille oikeudenmukaista palkkaa ja järjestämällä hyvät työolosuhteet. Yrityksen toimintaperiaatteisiin kuuluu myös huolehtiminen työntekijöiden sosiaaliturvasta ja eduista, jotka eivät automaattisesti kuulu nepalilaiseen yritysvastuuseen.