Ilmainen toimitus vähintään 50e tilauksille! (ei koske kotiin kuljetusta)Tietoa meistä

Uusia tuulia myös puhaltaa vaatteiden osalta syksyn mittaan kaupassamme, joten pysy kuulolla ja tilaa uutiskirje alta, ettet missaa uutuuksia! Löydät kaupastamme myös Store of Hopen unelman pehmeät kashmirhuivit, jollainen on ihana kääriä lämmittämään olkapäitä pimenevissä syksyn illoissa.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi verkkokauppaamme, jonka avasimme Kauklahden idylliseen kylään Espooseen (2018 vuoden kaupunginosa)! Tämän kylän yhteisöllisyys, kiitos erityisesti K-kaupan väen, ja ihana kylämäinen tunnelma sekä ihmisten yritteliäisyys, erityisesti naisten, on innostanut meitä yrittämään ja avaamaan sinulle verkkokaupan, jossa voit viihtyä kuin paikallisessa puodissa!

Heti alusta pitäen mietimme mitkä tuotteet vastaisivat arvojamme. Sen piti olla jotain luonnonmateriaaleista, ehkä kierrätykseen liittyvää ja ympäristöystävällistä. Nimeksi muotoutui näiden pohjalta Sisustus Patina, sillä patina viittaa kauniisti vanhenevaan tuotteeseen. Siispä kokeilimme Jeanne d’Arc Living Vintage Paint-kalkkimaaleja ja rakastuimme maalaamiseen! Tuoksuille herkistyneenä nämä Vintage Paint -maalit sopivat oivallisesti meille, koska ne ovat lähes hajuttomia, vesiohenteisia (tärpättiä et tarvitse, vaan voit puhdistaa siveltimet vedellä) ja valmistukseen käytetään vain luonnollisia ainesosia. Halusimme tarjota näitä maaleja myös sinulle edellä mainituista syistä, olet sitten kokenut tai aloitteleva maalari. Nyt maalit ovat saaneet myös EU:n ekomerkin, joka on tae maalien ympäristöystävällisyydestä ja turvallisuudesta!

Kalkkimaalit sopivat myös monentyyppiselle pinnalle kuten puulle, metallille, nahalle ja jopa kankaiden värjäykseen (Katso ohjevideot etusivulta). Kalkkimaaleilla saat rustiikkista ja patinoitua pintaa hiomalla hieman maalauksen jälkeen huonekalun kulmista tai vahaamalla erivärisellä vahalla. Kalkkimaalien jäljen ei kuulukaan olla täydellinen vaan ihana rosoisuus ja patinointi saa näkyä. Löydät kaupastamme myös laadukkaita maalaustarvikkeita ja -ideoita kalkkimaalien käyttöön. Maalaamalla vanhan huonekalusi lisäät sen käyttöikää, joka taas säästää luontoa! Ja kun olet maalannut sen yhden pikku jakkaran, innostut kuten monet muutkin, ettet malta jättää sitä siihen, vaan seuraavana on piironki, tuolit, pöydät, kaapit, seinät, matot, kankaat..

Kalkkimaalien kulkiessa edelleen rinnalla, halusimme tarjota sinulle myös eettisesti ja ekologisesti tehtyjä vaatteita. Hyviä ja kestäviä luonnonmateriaaleista valmistettuja vaatteita oli vain vaikea löytää. Sitten löysimme People Treen vaatteet ja oman kokemuksen kautta vakuutuimme näiden tuotteiden luonnonmateriaalien kestävyydestä! People Tree on todellinen reilun kaupan ja luomumuodin edelläkävijä maailmalla! Koska halusimme tarjota näitä myös sinulle, syntyi Vaatepatina tuoteryhmä!

Nyt kannattaa ostaa aikaa kestäviä ja hyvällä mielellä pidettäviä vaatteita. Näistä vaatteista on omiksi luottovaatteiksi, joita pidetään huolella. Harkitusti ostetun, eettisesti ja luonnonmateriaaleista valmistetun vaatteen osto, tuo hyvää mieltä itselle ja myös auttaa näitä vaatteita tekeviä ihmisiä. Ja mikä parasta nämä vaatteet tuntuvat päällä hyvältä! Tee siis hyvä päätös jo tänään ja ota esimmäinen askel rakastumalla omaan luottovaatteeseesi! Jos olet jo käyttänyt People Treen vaatteita, ei muuta kuin tilaamaan!

Syksyyn sopii kuin nakutettuna Store of Hopen ihanan pehmoiset kashmirhuivit. He toteuttavat myös eettisiä periaatteita toiminnassaan ja haluavat maailmasta reilumman kaikille. Huivit ovat myös ihanan lämpimiä eivätkä kutita. Nämä kashmirhuivit ovat varmasti haluttuja lahjoja ja myös salaa toivottuja!

Lue lisää People Treen, Store of Hopen ja Jeanne d’Arc Livingin toiminnasta linkeistä tekstissä.

Otamme mielellämme vastaan palautettasi ja pyrimme kehittämään kauppaamme sen perusteella, jotta siitä tulisi myös sinun lempikauppasi! Monet tuotteet ovat jo löytäneet kauppaamme asiakkaidemme toiveiden perusteella! Kuuntelemme myös sinun toiveitasi, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.

Tervetuloa siis verkkokauppaamme ja löydät täältä varmasti hyvän mielen tuovia mekkoja ja vaatteita juhlaan tai rennompaan menoon sekä ihanan rustiikkisen ilmeen huonekaluihisi tuovia kalkkimaaleja tai muita tuotteita! Tilaa tästä tai klikkaa linkkejä tekstissä: https://sisustuspatina.fi/

Syksyisin terveisin

Sisustus Patinan väki

Pssst.. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat aina ajankohtaiset uutiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi! Täytä tiedot alle, kiitos!

 

Voit soittaa meille numeroon: 050 565 1300, Viivi Botta

Ma-Pe klo 9.00 - 16.00

Tai voit lähettää meille sähköpostia: info@sisustuspatina.fi

Seuraa meitä instagramissa ja/tai facebookissa.