Ilmainen toimitus vähintään 50e tilauksille! (ei koske kotiin kuljetusta)Tietoa meistä

Toivotamme sinut tervetulleeksi sisustustuotteiden verkkokauppaamme, jonka avasimme Kauklahden idylliseen kaupunginosaan Espooseen! Tämän kaupunginosan yhteisöllisyys ja ihana kylämäinen tunnelma sekä ihmisten yritteliäisyys on innostanut meitä toteuttamaan unelmamme ja luomaan sinulle verkkokaupan, jossa voit viihtyä kuin paikallisessa puodissa, mutta nauttien kotisi mukavuudesta!

Täällä voit ihastella tuotteita, suunnitella sinun kotisi sisustusta ja löytää ihanan kotoisia ja tunnelmallisia tuotteita itselle tai lahjaksi. Tuotteemme ovat laadukkaita ja monissa tuotteissamme on hieno patinointi.

Meiltä löydät myös ihanat Jeanne d'Arc Living Vintage -kalkkimaalit, jotka ovat todella helppoja käyttää. Löydät kaupastamme maalaustarvikkeita ja -ideoita kalkkimaalien erilaisiin käyttötarkoituksiin. Aina ei siis tarvitse ostaa uutta, vaan maalaamalla vanhan huonekalusi tai muun pinnan, saat siitä jälleen mieluisesi.

Otamme mielellämme vastaan palautettasi ja pyrimme kehittämään kauppaamme sen perusteella, jotta siitä tulisi myös sinun lempikauppasi!

Voit soittaa meille numeroon: 050 565 1300, Viivi
Ma-Pe klo 9.00 - 16.00

Tai voit lähettää meille sähköpostia: info@sisustuspatina.fi

Toivottavasti viihdyt verkkokaupassamme ja löydät sieltä sinulle mieluisia tuotteita!

Terveisin

Sisustus Patina