Meidän polkumme

Uusia tuulia puhaltaa vaatteiden osalta talven mittaan kaupassamme, joten pysy kuulolla jatkossakin ja tilaa uutiskirje alta, ettet missaa uutuuksia! 

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi verkkokauppaamme, joka sijaitsee Kauklahden idyllisessä kylässä Espoossa! Tämän kylän yhteisöllisyys, kiitos erityisesti K-kaupan väen, ja ihana kylämäinen tunnelma sekä ihmisten yritteliäisyys, on innostanut meitäkin ja tarjoamme sinulle palvelua verkkokaupassa, jossa voit viihtyä kuin paikallisessa puodissa!

Haluamme tarjota sinulle eettisesti ja ekologisesti tehtyjä naisten vaatteita. Kauniita ja kestäviä luonnonmateriaaleista valmistettuja vaatteita, joissa yhdistyvät nämä kaikki. Haluamme myös tarjota naisellisia ja yksilöllisiä vaatteita, mutta myös perusvaatteita. People Treen vaatteissa täyttyivät nämä kaikki kriteerit eikä siinä vielä kaikki, People Tree on todellinen reilun kaupan ja luomumuodin edelläkävijä maailmalla! Se on ensimmäinen vaatetusalan muoti yritys, joka on saanut Word Fair Trade Organisation hyväksynnän. Tämä sertifikaatti takaa tuotteiden eettisyyden ja vastuullisuuden. People Treen vaatteet ovat myös tunnettujen suunnittelijoiden luomia ja tyyliltään aikaansa seuraavia vaatteita. Koska halusimme tarjota näitä ihania ja vastuullisesti tehtyjä vaatteita myös sinulle, otimme naisten vaatteet valikoimiimme! Valikoimaa tulemme uudistamaan eri vuodenaikoina. Näissä vaatteissa sykli on hitaampaa kuin massamuodissa, sillä useat vaatteet valmistetaan perinteisillä käsityömenetelmillä, eikä suuria eriä valmisteta kerralla.

Nyt on siis hyvä hetki ostaa kestäviä ja hyvällä mielellä pidettäviä vaatteita. Näistä vaatteista on iloa pitkään. Eettisesti ja ekologisesti valmistetun vaatteen osto, tuo hyvää mieltä itselle ja myös auttaa näitä vaatteita tekeviä ihmisiä ja perheitä. Ja mikä parasta nämä vaatteet tuntuvat hyvältä päällä! Tästä voit tilata ihania, yksilöllisiä People Treen mekkoja!

Fashion can be good for people and the planet.

Nyt on myös hyvä hetki maalata huonekalut tai seinät uuteen sävyyn! Vintage kalkkimaaleilla saat rosoista, rustiikkista ja hieman patinoitunutta pintaa. Alusta lähtien kalkkimaalit ovat kuuluneet valikoimaamme. Jo yrityksen alkutaipaleella halusimme tarjota tuotteita luonnonmateriaaleista, ehkä jotain kierrätykseen liittyvää ja ympäristöystävällistä. Nimeksi muotoutui näiden pohjalta Sisustus Patina, sillä patina viittaa kauniisti vanhenevaan tuotteeseen. Siispä kokeilimme Jeanne d’Arc Living Vintage Paint-kalkkimaaleja ja rakastuimme maalaamiseen! Tuoksuille herkistyneenä nämä Vintage Paint -maalit sopivat oivallisesti meille, koska ne ovat lähes hajuttomia, vesiohenteisia (tärpättiä et tarvitse, vaan voit puhdistaa siveltimet vedellä) ja valmistukseen käytetään vain luonnollisia ainesosia. Halusimme tarjota näitä maaleja myös sinulle edellä mainituista syistä, olet sitten kokenut tai aloitteleva maalari. Nyt maalit ovat saaneet myös EU:n ekomerkin (2019), joka on tae maalien ympäristöystävällisyydestä ja turvallisuudesta!

Kalkkimaalit sopivat myös monentyyppiselle pinnalle kuten puulle, metallille, nahalle ja jopa kankaiden värjäykseen (Katso ohjevideot etusivulta). Kalkkimaaleilla saat rustiikkista ja patinoitua pintaa hiomalla hieman maalauksen jälkeen huonekalun kulmista tai vahaamalla erivärisellä vahalla. Kalkkimaalien jäljen ei kuulukaan olla täydellinen vaan ihana rosoisuus ja patinointi saa näkyä. Ja kun olet maalannut sen yhden pikku jakkaran, innostut kuten monet muutkin, ettet malta jättää sitä siihen, vaan seuraavana on piironki, tuolit, pöydät, kaapit, seinät, matot, kankaat..

Tee oikea valinta - myös kun maalaat. It’s all about passion!

Lue lisää People Treen ja Vintage Paintin toiminnasta linkeistä tekstissä. 

Otamme mielellämme vastaan palautettasi ja pyrimme kehittämään kauppaamme sen perusteella, jotta siitä tulisi myös sinun lempikauppasi! Monet tuotteet ovat jo löytäneet kauppaamme asiakkaidemme toiveiden perusteella! Kuuntelemme myös sinun toiveitasi, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.

Tervetuloa siis verkkokauppaamme ja löydät täältä varmasti lempimekkoja ja -vaatteita juhlaan tai rennompaan menoon sekä ihanan rustiikkisen ilmeen huonekaluihisi tuovia kalkkimaaleja tai muita tuotteita! Tilaa tästä tai klikkaa linkkejä tekstissä: https://sisustuspatina.fi/

Ystävällisin terveisin

Sisustus Patinan väki

Pssst.. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat aina ajankohtaiset uutiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi! Täytä tiedot alle, kiitos!

 

Voit soittaa meille numeroon: 050 565 1300, Viivi Botta

Ma-Pe klo 9.00 - 16.00

Tai voit lähettää meille sähköpostia: info@sisustuspatina.fi

Seuraa meitä instagramissa ja/tai facebookissa.