Meidän polkumme

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi verkkokauppaamme, joka sijaitsee Kauklahden idyllisessä kylässä Espoossa!

Tämän kylän yhteisöllisyys, kiitos erityisesti K-kaupan väen, ja ihana kylämäinen tunnelma sekä erityisesti naisten yritteliäisyys, on innostanut meitäkin ja toivomme voivamme tarjota sinulle palvelua verkkokaupassamme, jossa toivottavasti viihdyt kuin paikallisessa puodissa!

Tuskailetko mistä löytäisit sopivan kokoisen, mallisen, tyylisen ja vielä vastuullisesti tuotetun vaatteen itsellesi? Kaupathan ovat vaatteita pullollaan, mutta vaatteiden ekologisuudesta ja eettisyydestä on monesti vaikea tietää. Nyt olet kuitenkin löytänyt oikeille sivuille, sillä meiltä et löydä muuta kuin eettisesti ja ekologisesti tehtyjä vaatteita. Kauniita luonnonmateriaaleista valmistettuja vaatteita, jotka kestävät aikaa ja ovat mukavia käyttää.

Haluamme myös tarjota naisellisia ja yksilöllisiä vaatteita, mutta myös perusvaatteita. People Treen vaatteissa täyttyivät nämä kaikki kriteerit eikä siinä vielä kaikki, People Tree on todellinen reilun kaupan ja luomumuodin edelläkävijä maailmalla! Se on ensimmäinen vaatetusalan muoti yritys, joka on saanut Word Fair Trade Organisation hyväksynnän. Tämä sertifikaatti takaa tuotteiden valmistuksen eettisyyden ja vastuullisuuden.

People Treen vaatteet ovat myös tunnettujen suunnittelijoiden luomia ja tyyliltään aikaansa seuraavia vaatteita. Ihastuimme itse näihin People Treen vaatteisiin, koska ne ovat vähän erilaisia kuin suurinosa vastuullisesti tuotetuista vaatteista. Useissa vaatteissa on sitä jotakin! Ja tulee se vau -efekti, että "mä haluun just tän"! Siksi otimme juuri nämä vaatteet viime vuonna valikoimiimme! Valikoimaa tulemme uudistamaan eri vuodenaikoina. Näissä vaatteissa sykli on hitaampaa kuin massamuodissa, sillä useat vaatteet valmistetaan perinteisillä käsityömenetelmillä, eikä suuria eriä valmisteta kerralla.

Näistä vaatteista on iloa pitkään ja ostamalla näitä autat myös näitä vaatteita tekeviä ihmisiä ja perheitä. Ja mikä parasta nämä vaatteet tuntuvat hyvältä päällä! Jos haluat lisätietoa koosta älä epäröi ottaa yhteyttä, autamme mielellämme! Meillä on myös ilmainen vaihto-  ja palautusoikeus vaatteille, jos koko ei sattunutkaan olemaan hyvä!  Laita vain sähköpostia tulemaan! Tästä voit tilata ihania, yksilöllisiä People Treen mekkoja!

Fashion can be good for people and the planet.

Nyt on myös hyvä hetki maalata huonekalut tai seinät uuteen sävyyn! Vintage kalkkimaaleilla saat rosoista, rustiikkista ja hieman patinoitunutta pintaa. Alusta lähtien kalkkimaalit ovat kuuluneet valikoimaamme. Jo yrityksen alkutaipaleella halusimme tarjota tuotteita luonnonmateriaaleista, ehkä jotain kierrätykseen liittyvää ja ympäristöystävällistä. Nimeksi muotoutui näiden pohjalta Sisustus Patina, sillä patina viittaa kauniisti vanhenevaan tuotteeseen. Siispä kokeilimme Jeanne d’Arc Living Vintage Paint-kalkkimaaleja ja rakastuimme maalaamiseen! Tuoksuille herkistyneenä nämä Vintage Paint -maalit sopivat oivallisesti meille, koska ne ovat lähes hajuttomia, vesiohenteisia (tärpättiä et tarvitse, vaan voit puhdistaa siveltimet vedellä) ja valmistukseen käytetään vain luonnollisia ainesosia. Halusimme tarjota näitä maaleja myös sinulle edellä mainituista syistä, olet sitten kokenut tai aloitteleva maalari. Nyt maalit ovat saaneet myös EU:n ekomerkin (2019), joka on tae maalien ympäristöystävällisyydestä ja turvallisuudesta!

Kalkkimaalit sopivat myös monentyyppiselle pinnalle kuten puulle, metallille, nahalle ja jopa kankaiden värjäykseen (Katso ohjevideot etusivulta). Kalkkimaaleilla saat rustiikkista ja patinoitua pintaa hiomalla hieman maalauksen jälkeen huonekalun kulmista tai vahaamalla erivärisellä vahalla. Kalkkimaalien jäljen ei kuulukaan olla täydellinen vaan ihana rosoisuus ja patinointi saa näkyä. Ja kun olet maalannut sen yhden pikku jakkaran, innostut kuten monet muutkin, ettet malta jättää sitä siihen, vaan seuraavana on piironki, tuolit, pöydät, kaapit, seinät, matot, kankaat..

Tee oikea valinta - myös kun maalaat. It’s all about passion!

Lue lisää People Treen ja Vintage Paintin toiminnasta linkeistä tekstissä. 

Otamme mielellämme vastaan palautettasi ja pyrimme kehittämään kauppaamme sen perusteella, jotta siitä tulisi myös sinun lempikauppasi! Monet tuotteet ovat jo löytäneet kauppaamme asiakkaidemme toiveiden perusteella! Kuuntelemme myös sinun toiveitasi, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.

Tervetuloa siis verkkokauppaamme ja löydät täältä varmasti lempimekkoja ja -vaatteita juhlaan tai rennompaan menoon sekä ihanan rustiikkisen ilmeen huonekaluihisi tuovia kalkkimaaleja tai muita tuotteita! Tilaa tästä tai klikkaa linkkejä tekstissä: https://sisustuspatina.fi/

Ystävällisin terveisin

Sisustus Patinan väki

Pssst.. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat aina ajankohtaiset uutiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi! Täytä tiedot alle, kiitos!

 

Voit soittaa meille numeroon: 050 565 1300, Viivi Botta

Ma-Pe klo 9.00 - 16.00

Tai voit lähettää meille sähköpostia: info@sisustuspatina.fi

Seuraa meitä instagramissa ja/tai facebookissa.