Vintage Paint

Vintage Paint -kalkkimaali on puhdas, luonnollinen, vesiohenteinen ja ympäristöystävällinen maali, jolla on täydellinen tasapaino peittävyydessä ja tasaisuudessa. Vintage Paint on tehty luonnon aineksista ympäristöä säästäen ja huomioiden myös meidän terveytemme.

It’s all about passion!

Uutta kesäkuun lopussa 2020:

JDL (vaatteet, huonekalut ja muut sisustustuotteet) ja Vintage Paint (kalkkimaalit ja muut maalaustuotteet) eriytyivät omiksi yhtiöikseen.

Vintage Paint maalit ovat yhtiöitetty omaksi yhtiökseen, jonka nimi on Vintage Paint ja yhtiön kotipaikka Hollanti.

Vintage Paint-maalit ovat aina valmistettu hollantilaisessa tehtaassa, joten maalien kuljetusmatka varastolle lyhenee merkittävästi ja Erik, yhtiön omistaja on työskennellyt vuosia JDL maaedustajana Saksassa, Belgiassa ja tietysti Hollannissa. Hän on myös alusta asti ollut vastuussa maalien valmistuttamisesta. Varaston siirtyminen huomattavasti lähemmäksi tehdasta on varmasti hyvä asia kaikkien kannalta, sekä ympäristökin kiittää!

Uutta kesällä 2021:

JDL (vaatteet, huonekalut ja muut sisustustuotteet) lopetti toimintansa. JDL:n oma lehti jatkaa toimintaa omana yrityksenään. Vintage Paint yhtiö jatkaa myös normaalisti toimintaansa.

Taustaa

Olemme aina halunneet, että tuoteportfoliomme koostuu mahdollisimman luonnonmukaisista ja luonnollisista aineista; huonekalut, home décor-esineet, tekstiilit, vaatteet kuin myös muut tuotteet. (Nykyisin siis vain maalituotteet). Aiemmin puuttui tuote, jonka avulla te asiakkaat voisitte uudistaa esim. huonekalujanne, joka tekisi niistä oman tyylisiänne. 
Vintage Paint oli ratkaisu tähän ja nyt olemme ylpeitä – meidän nähdäksemme - markkinoiden parhaasta kalkkimaalista.

Matkamme alkoi vuonna 2012. Aloimme etsiä  valmista maalibrändiä, jonka kanssa olisimme voineet yhdessä muodostaa tiimin. Mutta valitettavasti emme löytäneet ainuttakaan, jolla olisi ollut sama visio puhtaasta luonnon maalista ilman haitallisia lisäaineita ja jolla olisi etsimämme korkean laadun standardi. Niinpä päätimme kehittää oman maalin yhteistyössä luonnonmaaleihin erikoistuneen Hollantilaisen maalitehtaan kanssa. Testasimme intensiivisesti lukemattoman määrän maaleja listaten niiden hyvät ja huonot puolet. Kahden vuoden kehittämistyön tuloksena saavutimme vihdoinkin tavoitteemme ja esittelimme ensimmäistä kertaa vuonna 2014  Vintage Paint maalin – hyvin puhtaan, luonnollisen ja kestävän maalin.

EU:n Ecomerkki

Luotimme ja uskoimme aina  Vintage Paint-maalin olevan ympäristöystävällinen ja turvallinen koko perheelle. Tämä todistettiin saatuamme virallisen  EU:n Ecomerkki sertifikaatin.

Olemme yksi harvoista EU:n Ecomerkki sertifikaatin saaneista markkinoilla. Tämän merkin saaminen oli todella tärkeää meille.

Ympäristöystävällinen kestävä tuote ja sosiaalinen vastuu, ovat meille elintärkeitä. Vintage Paintin ovat valmistaneet tehtaan maaliekspertit. 1938 valmistunut tehdas Hollannissa kunnioittaa ja arvostaa luonnollisia aineita ja matalaa hiilijalanjälkeä tuotteissaan. Kehitystyö ja testaaminen tehdään tehtaan omissa laboratorioissa, jotka työllistävät 15 korkeatasoista ja intohimoisesti työlleen omistautunutta ammattilaista. Tämä myös mahdollistaa meille täydellisen ympäristöystävällisen tuoteketjun, jossa myös kaikki pakkausmateriaalit ovat valmistettu 100% kierrätyspahvista. Muovia ei käytetä lainkaan, purkit ovat tehty kierrätysmetallista. Päämäärämme oli luoda tuote, joka on turvallinen niin ympäristölleen, sen tuottajille kuin myös luoville asiakkaillemme.

Seuraa Vintage Paint  facebookissa ja kirjaudu YouTube channel.

Uutuuksia 

Nyt on aika tee se itse projekteille, ja mikä parasta, meillä on parhaat tuotteet tarjota sinulle. Meillä on myös pensseleitä ja uusi tahransalpaaja, Stain bloker.

Olemme hyvin iloisia, että useiden testitulosten seurauksena olemme saaneet kehitettyä Stain blockerin, tahrasalpaajan, joka estää epämiellyttävien ruskeiden tai raidallisten läikkien syntyä, joita voi ilmestyä maalatessasi erikoismateriaaleja. Vuosien ajan ongelma on ollut tiedossamme, mutta sitä on ollut vaikea ratkaista, koska maalit ovat kuitenkin luonnollisista aine-osista tehtyjä. 

Tahransalpaaja on valkoista ja se antaa siten valkoisen pohjan projektillesi. Se on myös vesiohenteinen, kuivuu nopeasti ja sitä voidaan käyttää minkälaiselle materiaalille tahansa. Tutustu uuteen tarhransalpaajaan tästä.

Maalaustarvikkeet

Vintage Paint-siveltimet on tehty projekteillesi kestämään vuosia. Sivellin on tärkeä. Koska siveltimiemme harjakset ovat terävämpiä kuin tavallisissa siveltimissä, voi maalia levittää paljon ohuemmin ja saada peittävyyden vähemmällä maalilla – sivellin siis maksaa itsensä monin verroin takaisin. Lisäksi ne ovat helppoja ja nopeita puhdistaa vedellä. Niistä on iloa moniksi vuosiksi eteenpäin.

Ei muuta kuin valitsemaan sopiva maali ja sivellin! Muista myös vaha tai lakka.

Tee oikea valinta – myös kun maalaat!  -  Vintage Paint