Vintage Paint


Tiesitkö, että Vintage Paint -kalkkimaali on puhdas, luonnollinen, vesiohenteinen ja ympäristöystävällinen maali, jossa on täydellinen tasapaino peittävyydessä ja tasaisuudessa. Vintage Paint on tehty luonnon aineksista ympäristöä säästävästi huomioiden niin terveytemme kuin myös ympäristömme. Me välitämme ympäristöstämme. Tee oikea valinta - myös kun maalaat. It’s all about passion!

 

Olemme aina halunneet, että tuoteportfoliomme koostuu mahdollisimman luonnonmukaisista ja luonnollisista aineista; huonekalut, home décor-esineet, tekstiilit, vaatteet kuin myös muut tuotteet. Aiemmin puuttui tuote, jonka avulla te asiakkaamme voisitte uudistaa esim. huonekalunne, jotka tekisivät niistä omianne.
Vintage Paint by JDL oli ratkaisu tähän ja nyt olemme kovin ylpeitä voidaksemme tarjota – miten me sen näemme - markkinoiden parasta kalkkimaalia.

 

Matkamme alkoi vuonna 2012. Aloimme etsiä  valmista maalibrändiä, jonka kanssa olisimme voineet yhdessä muodostaa tiimin. Mutta valitettavasti emme löytäneet ainuttakaan, jolla olisi sama visio puhtaasta luonnon maalista ilman haitallisia lisäaineita  ja jolla olisi etsimämme korkean laadun standardi. Niinpä päätimme kehittää oman maalin yhteistyössä luonnonmaaleihin erikoistuneen maalitehtaan kanssa. Testasimme intensiivisesti lukemattoman määrän maaleja listaten niiden hyvät ja huonot puolet. Kahden vuoden kehittämistyön tuloksena saavutimme vihdoinkin tavoitteemme ja esittelimme ensimmäistä kertaa vuonna 2014  Vintage Paint:in – hyvin puhtaan, luonnollisen ja kestävän maalin. Olemme vieläkin ylpeitä saavutuksestamme.

 

Luotimme ja uskoimme aina  Vintage Paint-maalin olevan ympäristöystävällinen ja turvallinen koko perheelle. Tämä on hiljattain todistettu saatuamme virallisen  EU:n Ecomerkki sertifikaatin!
– olemme yksi harvoista EU:n Ecomerkki sertifikaatin saaneista markkinoilla! Tämän merkin saaminen on todella tärkeää meille!

Ympäristöystävällinen kestävä tuote ja sosiaalinen vastuu siitä, ovat meille elintärkeitä. Vintage Paintin ovat valmistaneet tehtaan maaliekspertit. 1938 valmistunut tehdas Hollannissa kunnioittaa ja arvostaa luonnollisia aineita ja matalaa hiilijalanjälkeä tuotteissaan. Kehitystyö ja testaaminen tehdään tehtaan omissa laboratorioissa,  jotka työllistävät 15 korkeatasoista ja intohimoisesti työlleen omistautunutta ammattilaista. Tämä myös mahdollistaa meille täydellisen ympäristöystävällisen tuoteketjun, jossa myös kaikki pakkausmateriaalit ovat valmistettu  100% kierrätyspahvista. Muovia ei käytetä lainkaan, purkit ovat tehty kierrätysmetallista. Päämäärämme on luoda tuote, joka on turvallinen niin ympäristölleen, sen tuottajille kuin myös luoville asiakkaillemme. On olemassa monia syitä, miksi Vintage Paint on paras valinta seuraavalle DIY-projektillesi. Vielä tänäänkin hämmästelemme, kuinka helppoa sillä maalaaminen on ja kuinka paljon vaihtoehtoja se tarjoakaan luovuudellesi. Maali tarttuu käytännössä melkein mihin tahansa ilman esivalmisteluja ja siinä on täydellinen tasapaino tasaisuuden ja peittävyyden kesken, joka ylittää markkinoiden standardit.

On tärkeää tietää olevamme erilaisia, koska välitämme!

 

- Aito Ecomerkki

- Yksi harvoista sertifikaatin saaneista kalkkimaaleista markkinoilla!

Turvallinen Sinulle & perheellesi

- Serifioitu riippumattomien asiantuntijoiden toimesta

- Luotettavasti ympäristöä säästävä

- Kestävä ympäristöystävällinen tuote parempaan huomiseen

 

Nyt on siis virallisesti todistettu, että matkamme on johtanut tilanteeseen, josta olemme hyvin ylpeitä!

Seuraa Vintage Paint  facebookissa ja kirjaudu YouTube channel.

 

Nyt on aika DIY (do it yourself = tee se itse) projekteille, ja mikä parasta meillä on parhaat tuotteet tarjota sinulle. Uutuutena meillä on sarja pensseleitä ja tahransalpaaja, Stain bloker.


Olemme hyvin iloisia ja ylpeitä voidessamme kertoa, että useiden testitulosten seurauksena olemme saaneet kehitettyä Stain blocker, tahrasalpaajan, joka estää epämiellyttävien ruskeiden tai raidallisten läikkien syntyä, joita voi ilmestyä maalatessasi erikoismateriaaleja. Vuosien ajan ongelma on ollut tiedossamme, mutta sitä on ollut vaikea ratkaista. Mutta NYT ratkaisu on syntynyt!

Tahransalpaaja on valkoista ja se antaa siten valkoisen pohjan projektillesi. Se on myös vesiohenteinen, kuivuu nopeasti ja sitä voidaan käyttää minkälaiselle materiaalille tahansa. Tahransalpaajaa on saatavissa 200 ml purkeissa.  Tutustu uuteen tarhransalpaajaan tästä.

 

Vintage Paint-siveltimet ovat erityisiä ja ne ovat tehty projekteillesi kestämään vuosia! Sivellin on tärkeämpi kuin mahdat edes ajatella. Koska siveltimiemme harjakset ovat terävämpiä kuin tavallisissa siveltimissä, voi maalia levittää paljon ohuemmin ja saada peittävyyden vähemmällä maalilla – sivellin siis maksaa itsensä monin verroin takaisin. Lisäksi ne ovat helppoja ja nopeita puhdistaa vedellä. Niistä on iloa moniksi vuosiksi eteenpäin.

 

Ei muuta kuin valitsemaan sopiva maali ja sivellin! Muista myös vaha tai lakka.

 

Tee oikea valinta – myös kun maalaat!  -  Vintage Paint